Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinės miltų
300 g varškės
2-3 kiaušiniai
2 stiklinės rūgusio pieno
šaukštas cukraus
pusė šaukštelio sodos
pieno (priklausomai nuo to, kokio tirštumo norite tešlos)


Gaminimas:
Į varškę įmušti kiaušinius, gerai ištrinti, suberti su soda sumaišytus miltus, supilti pieną, įberti druskos ir kepti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kiaušiniai
500 g varškės
20 g manų kruopų
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Augalinis aliejus (kepimui)


Gaminimas:
Į varškę įmaišykite kiaušinius, išplaktus su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi.
Po to suberkite manus ir dar kartą išmaišykite.
Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Formuokite iš varškės blynelius ir kepkite ant mažo kaitrumo ugnies apie 5 minutes kiekvieną blyną, kol abi pusės apkeps.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai