Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g varškės
50 g cukraus
1 kaušinio trynys
50 g sviesto
1 šaukštas medaus
0,5 šaukštelio vanilės ekstrakto
100 g kvietinių miltų
5 g kepimo miltelių
4 cm apelsino žievelės
Glazūrai:
1 kiaušinio baltymas
50 g cukraus pudros
0,5 apelsino


Gaminimas:
Ištirpinkite sviestą su cukrumi.
Kai pravės, bet nepradės stingti, įmaišykite kiaušinio trynį, medų, vanilę ir varškę.
Po to suberkite miltus, kepimo miltelius ir išminkykite.
Labai smulkiai sutarkuokite apelsino žievelę arba sutrinkite ir įminkykite į tešlą.
Iš tešlos su formuokite nedidelius kukulius ir juos paplokite. Sudėkite sausainius į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių. Kepkite apie 15 minučių.
Glazūros gaminimas:
išspauskite iš apelsino sultis ir išplakite su kiaušinio baltymu ir cukraus pudra.
Iškepusius ir jau ataušusius sausainius dekoruokite pasigaminta cukraus glazūra.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai