Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
26 cm skersmens apvaliai kepimo formai 
Pagrindui:
200 g sviesto
200 g cukraus
1 kiaušinio
1 a.š. kepimo miltelių
500 g miltų
Varškės įdarui:
720 g varškės
3 kiaušinių
200 g cukraus
2 citrinų sulčių (būtinos)
3 v. š. krakmolo
4 v. š. aliejaus
Aguonų įdarui:
200 g aguonų
100 ml medaus arba šviesiojo „Dansukker“ sirupo


Gaminimas:
Pagrindas:
1. Sviestą sutarkuojame.
2. Įmušame kiaušinį.
3. Sudedame miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
4. Rankomis padarome trupinius.
Varškės įdaras:
Viską sumaišome ar sutriname smulkintuvu iki vientisos masės.
Aguonų įdaras:
1. Aguonas užpilame verdančiu vandeniu ir leidžiame atvėsti.
2. Įdarą permalame mėsmale arba sutriname smulkintuvu ir išmaišome su medumi ar sirupu.
Pyrago gaminimas:
1.Į kepimo skardą dedame 1/2 trupinių ir gerai prispaudžiame prie dugno, padarome bortelius, sudedame aguonas, supilame  varškę ir užbarstome  likusius trupinius.
2. Pašauname į įkaitintą 200°C orkaitę ir kepame  40 - 50 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai