Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
800 g varškės
4 obuoliai
2 kiaušiniai
2,5 stiklinė miltų
1 a. š. sodos
4 v. š. kefyras
6 v. š. cukraus
aliejus (kepimui)
 
Gaminimas:
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir minkštimą sutarkuojame.
Į dubenį sudedame varškę, sutarkuotus obuolius, miltus, cukrų, kefyre nugesintą sodą, įmušame kiaušinius ir viską gerai išminkome.
Iš gautos varškinės tešlo formuojame storus blynelius (dar galima blynelius pavolioti miltuose).
Į keptuvę įpilame aliejaus, įkaitiname ir vartant kepame joje blynelius, kol blyneliai gražiai iškyla ir apskrunda.
Patiekiame šiltus su grietine arba jogurtu.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai