Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pasagos 3-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Pasagos 4-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Pasagos 5-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Pasagos 6-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Pasagos 8-oji g., Būdviečių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Ledams: 1 stiklinė pieno (1 stiklinė = 225 ml) 2/3 stiklinės cukraus Žiupsnelis druskos 1 + 0,5 stiklinės riebios grietinėlės 5 kiaušinių tryniai 1 arbatinis šaukštelis vanilės
ekstrakto Aviečių įdarui: 1 + 0,5 stiklinės šviežių aviečių 3 valgomi šaukštai cukraus 1 valgomas šaukštas degtinės arba aviečių likerio (arba vyšnių, arba juodųjų serbentų – kokio tik širdis geidžia!)
Gaminimas: 1. Į šaldiklį įstatyti 1.5 L talpos sandariai
užsidengiantį indą, kad jis gerai įšaltų. 2. Į didoką dubenį supilti grietinėlę. 3. Vidutinio dydžio dubenyje išplakti trynius. 4. Pieną pakaitinti su 2/3 stiklinės cukraus ir žiupsneliu druskos. Kai pradės kilti garai, pieną nukelti nuo ugnies ir plona srovele pilti į trynius, viską
pastoviai ir intensyviai plakant šluotele. 5. Kai visas pienas bus supiltas į trynius, viską perpilti atgal į tą patį puodą, kuriame kaitintas pienas, ir kaitinti ant silpnos ugnies, pastoviai maišant, kol mišinųs pradės tirštėti, ir, į jį įkišus švarų šaukštą, jo paviršius pasidengs plona
kremo plėvele. 6. Puodą nukelti nuo ugnies. Trynių ir pieno masę perkošti per tankų sietelį tiesiai į dubenį su grietinėle. Supilti vanilės ekstraktą. Viską gerai išmaišyti. 7. Dubenį su ledų mišiniu uždengti plėvele ir įstatyti į šaldytuvą nakčiai, arba 4 – 5 valandom, kad gerai
atšaltų. 8. Atšalusį ledų mišinį pilti į ledų gaminimo mašiną ir sukti apie 30 minučių arba tol, kol ledai sutirštės, priklausomai nuo ledų mašinos šaltumo ir galingumo. 9. Kol ledai sukasi, paruošti įdarą: avietes, cukrų ir degtinę sutrinti šakute. Nereikia ypač ilgai trinti, kol viskas
pavirs į skystą tyrelę – gali likti nesutrintų aviečių gabalėlių. 10. Iš šaldiklio išimti ledams skirtą indą. Į jį sluoksniais dėti paruoštus ledus ir aviečių įdarą. Sudėjus visus ledus ir visą įdarą, indą sandariai uždengti ir įstatyti į šaldiklį, kad ledai pilnai sustandėtų.
|
|
|
|
|