Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 pakelis midijų
Padažui:
1 stiklinė majonezo
200 g grietinės
kondensuoto pieno, truputis
1 šaukštas konjako
1 šaukštas čili (aštraus) padažo
1 šaukštas kario
susmulkintų prieskoninių žalumynų
1 skiltelė česnako
druskos

Gaminimas:
Šis moliuskų pagaminimo būdas labai paprastas. Dviese, keturiese ar šešiese - visada malonu knebinėtis su moliuskais, nes ne tik valgoma, bet ir daug geriama.
Taigi: moliuskai nuplaunami po tekančio vandens srove, nutraukiami ūsai. Atsivėrusios geldutės išmetamos.
Gyvūnėliai, likę geldutėse, sudedami į dubenėlį.
Padažui visi priedai suplakami ir pagardinami aštriais prieskoniais. Tinka visi prieskoniniai žalumynai, kuriuos
tik rasite. Moliuskai sudedami į grilį ant grotelių ir kepami. Po 3 minučių geldutės atsidaro.
Kiekvienas ima po moliuską ir pamirko padaže.
Tuo metu dedama į grilį kita moliuskų porcija.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai