Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1,5 stiklinės ananaso, pjaustyto gabaliukais
1 stiklinės vynuogių
1 apelsino
1 banano, didelio 
3 šaukštų  kečupo, aštraus
1 šaukšto sviesto, tirpinto
Abrikosų padažo
Padažui:
3 v. š. stiklinės grietinės,  rūgščios, tirštos
3 v. š.  stiklinės abrikosų džemo
1 v. š.  kečupo, aštraus


Gaminimas:
Nuluptą apelsiną suskirstykite skiltelėmis. Nuluptą bananą supjaustykite storais ritinėliais. Ant medinių iešmelių paeiliui verkite banano gabaliukus, ananasus, vynuoges, apelsino skilteles.

Dubenėlyje išmaišykite kečupą su išlydytu sviestu ir aptepkite juo šašlykus. Kepkite grilyje kartkartėmis patepdami sviestu su kečupu, kol įgaus aukso spalvą.

Patiekite su abrikosų padažu.
Padažui : džemą truputį pašildykite ir pertrinkite per sietelį. Dubenėlyje išmaišykite grietinę, aštrų kečupą ir pertrintą džemą.
Skanaus!
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai