Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
20 g sviesto arba margarino
0,25 stiklinės grietinės arba pieno
2 kiaušiniai
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė cukraus
0,5 šaukštelio nugesintos sodos
Glazūrai:
100 g sviesto arba margarino
0,75 stiklinės cukraus
2 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai pieno
1 indelis konservuotų vaisių


Gaminimas:
Kepimo formą (25 cm) ištepti riebalais ir pabarstyti džiūvėsėliais.
Ištirpinti sviestą (arba margariną), kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti miltus ir nugesintą sodą. Įpilti pieno. Tešlą gerai išmaišyti, supilti į kepimo formą ir kepti apatinėje orkaitės dalyje 25 min., 200 laipsnių temperatūroje.
Glazūrai skirtus produktus ( išskyrus vaisius) sudėti į puodą ir kaitinti maišant, kol masė sutirštės. Tada sudėti nusausintus vaisus, išmaišyti. Lygiu sluoksniu viską paskleisti ant apkepusio pyrago ir kepti dar 15 - 20 min., tokioje pačioje temperatūroje.
Lengvas, gaivus ir svarbiausia Skanus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai