Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 30-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 31-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 33-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 34-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Veršien Virtos bulvės Sviestas Veršienos prieskoniai Druska Kiaušiniai Aliejus
Gaminimas: Veršieną supjaustome smulkiais gabaliukais, pabarstome prieskoniais, druska
ir paminkę mėsą, paliekame pasimarinuoti keletui valandų. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus ir apkepame mėsą. Į nedidelius užkepėlių indelius dedame po šaukštelį sviesto, gabaliukais supjaustytas bulves, pakepintą mėsą. Supilame 1 plaktą kiaušinį, o ant viršaus įmušame dar 1 ar 2 kiaušinius ir
dedame į orkaitę 10 - 15 min. Viršų pabarstome kiaušinių prieskoniais arba prieskoniais Tomaten Mozzarella.
|
|
|
|
|