Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paitaičių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Pakalnės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Pakapės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Pakruojo g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Palangos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 riekelės kvietinės „Virtuvės mitų griovėjų“ duonos 2-3 pievagrybiai 2 šaukšteliai sviesto 2 šaukštai alyvuogių aliejaus keli šviežio čiobrelio
lapeliai
Gaminimas: Ant kvietinės duonos užtepkite sviesto ir uždėkite plonomis riekelėmis supjaustytų pievagrybių, apšlakstykite pievagrybius aliejumi, papipirinkite ir pasūdykite. Palaikykite sumuštinį kelias minutes kambario temperatūroje, kol pievagrybių galiukai pradės
riestis į viršų. Prieš patiekdami galite papuošti čiobrelio lapeliais. Recepto autorius: Virtuvės mitų griovėjai
|
|
|
|
|