Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Geležinkelio g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Gėlių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Geniškių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Germanto g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Germanto skg., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 riekelės kvietinės „Virtuvės mitų griovėjų“ duonos 2-3 pievagrybiai 2 šaukšteliai sviesto 2 šaukštai alyvuogių aliejaus keli šviežio čiobrelio
lapeliai
Gaminimas: Ant kvietinės duonos užtepkite sviesto ir uždėkite plonomis riekelėmis supjaustytų pievagrybių, apšlakstykite pievagrybius aliejumi, papipirinkite ir pasūdykite. Palaikykite sumuštinį kelias minutes kambario temperatūroje, kol pievagrybių galiukai pradės
riestis į viršų. Prieš patiekdami galite papuošti čiobrelio lapeliais. Recepto autorius: Virtuvės mitų griovėjai
|
|
|
|
|