Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sūdytos silkės 1 stiklinė pieno 0,5 stiklinės raudono vyno 1 stiklinė vyno acto 0,75 stiklinės cukraus gabalėlis cinamono žievelės (Cinamonas) 6-8 gvazdikėliai
(Gvazdikėliai) 1 svogūnas 5-6 žirneliai pipirų
Gaminimas: Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 2-3 val. palaikyti. Užvirti vyną su actu, pjaustytu svogūnu, prieskoniais ir cukrumi. Virti uždengtame puode ant mažos ugnies 10 min.,
ataušinti. Nusausintą filė supjaustyti gabalėliais, sudėti į stiklainį, užpilti marinatu. 2-3 dienas palaikyti šaldytuve. Patiekti su duona ar keptom bulvėm.
|
|
|
|
|