Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g sūdytos silkės
1 stiklinė pieno
0,5 stiklinės raudono vyno
1 stiklinė vyno acto
0,75 stiklinės cukraus
gabalėlis cinamono žievelės (Cinamonas)
6-8 gvazdikėliai (Gvazdikėliai)
1 svogūnas
5-6 žirneliai pipirų

Gaminimas:
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 2-3 val. palaikyti.
Užvirti vyną su actu, pjaustytu svogūnu, prieskoniais ir cukrumi.
Virti uždengtame puode ant mažos ugnies 10 min., ataušinti.
Nusausintą filė supjaustyti gabalėliais, sudėti į stiklainį, užpilti marinatu.
2-3 dienas palaikyti šaldytuve.
Patiekti su duona ar keptom bulvėm.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai