Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Automobiliu gamintojas isleides siuos modelius: Mondeo, Focus,
Automobiliu gamintojas isleides siuos modelius: Neon, Stratus,
Automobiliu gamintojas isleides siuos modelius: Omega, Zafira, Agila,
Automobiliu gamintojas isleides siuos modelius: Orion, Sierra, Scorpio,
Automobiliu gamintojas isleides siuos modelius: Pajero, Eclipse, Sigma,
Palaukių g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Paparčių g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Parko g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Parodos g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Partizanų g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 Napaleono lakštų, arba keptos tešlos lakštai 400 g višties krūtinėlės, virtos Padažui: 200 g majonezo 100 g grietinėlės 150 g kečupo 4 - 5 skiltelių česnako Žalumynų (krapų,
petražilių) Druskos Pipirų Papuošimui: Daržovių
Gaminimas: Gaminam padažą: visus padažui reikalingus ingredientus sumaišome ir pagardiname česnakais, pipirais bei druska pagal skonį (nepamirškite, kad lakštai nėra sūrus, tai
padažas turėtų būti kiek sūresnis). Imam metalinę atidaromą formą. Pradedam sluoksniuoti mūsų užkandinį tortą: 1. Dedam vieną kapotos tešlos lakštą. 2. Sutepam padažu (1/3 viso padažo). 3. Dedam viena dalį vištienos. 4. Dedam antrą kapotos tešlos lakštą. 5. Sutepam padažu
(1/3 viso padažo). 6. Dedam antrą vištienos dalį. 7. Dedam trečią kapotos tešlos lakštą. 8. Sutepam padažu (1/3 viso padažo). 10. Išlyginame padažą bei apibarstome džiuvėsėliais arba tarkuotu sūrių arba sezamo sėklomis. Formą uždengiame maistine plėvele bei dedam į šaldytuvą
(geriausiai per naktį). Kitą dieną atidarome formą, išimam tortą, dedam į lėkštę ir papuošiame. Skanaus.
|
|
|
|
|