Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 šaukštas sviesto arba alyvuogių aliejaus,
2 stiklinės virtų avinžirnių (gerai nusausintų),
1 stiklinė supjaustyto poro,
1 skiltelė spausto česnako,
1 citrinos žievelė,
Duona kelios riekelės;
rūkytas sūris pagal skonį;
rūkytos dešrelės kelios;
juodos alyvuogės sauja.


Gaminimas:
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi suberkite avinžirnius. Vis pamaišydami kepinkite ant didelės ugnies, kol pagels. Suberkite porą, kaitinkite, kol jis švelniai parus (7-10 min). Paskutinę minutę suberkite česnaką ir citrinos žievelę. Nukelkite nuo ugnies. Kol avinžirniai vės, pakepinkite duoną kubeliais bei dešreles griežinėliais. Prieš patiekiant, sumaišykite avinžirnius su duona, rūkyto sūrio kubeliais, dešrelėmis ir juodomis alyvuogėmis. Skanaus:)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai