Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Upėtakių filė : 1-2 vnt.
Citrinų sultys : 1/2 l
Rauginti kopūstai : 1/2 kg
Kadagio uogos : šiek tiek
Baltasis vynas : šiek tiek
Druska : pagal skonį
Pipirai : pagal skonį
Cukrus : pagal skonį
Žuvies sultinys : 1 puodelis
Plakta grietinėlė : 1/8 l
Garstyčios : 2-3 šaukšteliai

Gaminimas:
Filė supjaustykite į aštuonias dalis ir apšlakstykite citrinos sultimis.Raugintus kopūstus smulkiai supjaustykite.Tada sumeskite uogas, supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų ir cukraus.Visus produktus sumaišykite ir troškinkite puode. Žuvį pagardinkite.Sumaišykite su raugintais kopūstais.Įpilkite 100 g žuvies sultinio ir kepkite uždengė orkaitėje 12 minučių.Plaktą grietinėlę pašildykite, kad suskystėtų.Supilkite likusią žuvų sultinio dalį ir palaukite, kol mėsa sutirštės.Sudėkite garstyčias, įberkite druskos, pipirų ir truputį cukraus pagal skonį.Žuvį ir raugintus kopūstus patiekite su padažu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai