Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 upėtakiai
400 g prieskoninių daržovių (be kopūstų)
3/4 stiklinės balto sauso vyno
8 šaukšteliai želatinos
1/2 šaukšto citrinos sulčių
kvapniųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
cukraus
lauro lapų (Lauro lapas)
druskos
karčiųjų pipirų

Gaminimas:
Želatiną pamirkyti nedideliame šalto vandens kiekyje.
Upėtakius išdoroti, nuplauti, pašlakstyti citrinos sultimis. Kiekvieną suvynioti ir susegti.
Iš nuluptų ir šiaudeliais supjaustytų prieskoninių daržovių, panaudojus prieskonius, išvirti 2 stiklines nuoviro.
Suvyniotas žuvis sudėti į nukoštą verdantį nuovirą.
Virti apie 30 min., baigiant supilti vyną ir želatiną, užvirinti.
Griebtuvu išimti žuvies gabalus, sudėti į salotinę arba dubenėlius, apdėti morkos, saliero ir petražolės gabalėliais, užpilti želatinos tirpalu.
Palikti, kol sustings.
Patiekiant papuošti petražolių lapeliais ir citrinos griežinėliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai