Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Seniausi is dabartiniu kulturiniu javu lietuvoje yra kvieciai ir ..... [dgs.],
Rukymas sukelia plauciu .....,
Aikste pries rumus,
Italu kompozitorius, operu "Liucija di Lamermur", "Meiles gerimas", 16 simfoniju, kantatu autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Frank? Kruk", "Zeme maitintoja", "Meisteris ir sunus" autorius,
Alyvų g., Linkaučių k., Panevėžio r. sav.,
Aušros g., Linkaučių k., Panevėžio r. sav.,
Linkavos g., Linkaučių k., Panevėžio r. sav.,
Norušių g., Linkaučių k., Panevėžio r. sav.,
Pušų g., Linkaučių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
150 g uogų (žemuogių, braškių, aviečių, serbentų), 2,5 stiklinės virinto vandens, medaus ar cukraus, spalvoto ledo gabaliukų.
Gaminimas: Trintos uogos užpilamos virintu vandeniu
ir palaikius 20 - 25 minučių nukošiamos. Skystis paskaninamas medumi ar cukrumi. Į kiekvieną taurę ar stiklinę įdedama po kelias pasiliktas uogas ir spalvoto ledo gabaliukų. Skanaus!
|
|
|
|
|