Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Veržuvos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Veržuvos Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vėsos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vido Maciulevičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vydūno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g sviesto arba margarino 600 g cukraus 12 kiaušinių 400 g miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 1 citrinos žievelė 1 stiklinė erškėtuogių uogienės (arba
kitokios) 0,5 stiklinės susmulkintų lazdynų riešutų aliejaus skardai patepti
Gaminimas: Išsuktą iki baltumo sviestą (arba margariną) dedame po 1 trynį ir šaukštą cukraus. Nuolat sukame. Tada suberiame visą cukrų ir sukame iki purios masės. Sudedame citrinos žievelę,
išplaktus baltymus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Viską atsargiai išmaišome, supilame į riebalais pateptą skardą, pabarstome riešutais ir kepame apie 40 min. Atvėsusį plokštainį perpjauname, pertepame uogiene ir supjaustome.
|
|
|
|
|