Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 stiklinės mėsos sultinio,
1 burokėlis,
0.5 nedidelio kopūsto,
5 bulvės,
2 morkos,
0.5 stiklinės pomidorų padažo,
0.5 stiklinės grietinės,
3 skiltelės česnakų,
2 svogūnai,
1 šaukštas kvietinių miltų,
1 šaukštas supjaustytų kiaulienos lašinių,
1 šaukštas kiaulių taukų,
Druska, pagal skonį
Cukrus, pagal skonį
Čili, pagal skonį
Juodieji pipirai, truputį
Actas, truputį
Krapai, truputį
Petražolės, truputį

Gaminimas:
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai