Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Skardinė savo sultyse konservuoto tuno (185 g)
1 stiklinė ryžių
1 stiklinė pieno
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas manų
svogūnas (100g)
sauja jaunų svogūnėlių su laiškais
0,5 stiklinės konservuotų kukurūzų
4 pomidorai (400g)
100g tarkuoto fermentinio sūrio
1 šaukštas acto
druska
pipirai

Gaminimas:
Ryžius biriai išvirti. Kukurūzus ir tuną nuvarvinti. Svogūną smulkiai sukapoti, atskirai supjaustyti jaunas galvutes su laiškais. Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Keptuvėje ištirpinti šaukštą sviesto, suberti manus, truputį pakepinti ir atskiesti šaltu pienu. Sudėti svogūnus, kukurūzus, tuną, įpilti acto, pasūdyti, pagardinti pipirais ir 2-3 min. patroškinti. Troškinį sukrėsti į apkepo indą ir sudėti ryžius. Ant viršaus sudėlioti pomidorus, apibarstyti fermentiniu sūriu ir 30 min. kepti 175 laipsnių karštumo orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai