Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 30-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 31-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 porcijoms 70 g cukraus, 75 g miltų, 6 šaukštai sviesto, 3 kiaušinių baltymai, 65 g paskrudintų, smulkiai sumaltų migdolų.
Gaminimas: Į dubenį suberti cukrų, miltus,
kiaušinio baltymus ir migdolus. Viską gerai išmaišyti. Palengva pilti ištirpintą sviestą ir vėl gerai išsukti. Padėti 1 valandai į šaldytuvą. Šaukštu pasemti paruoštos tešlos ir padėti ant skardos išklotos kepimo popierium. Šaukštu formuoti 14 cm. skersmens skritinėlius. Kepti
įkaitintoj iki 180 laipsnių orkaitėje apie 10 -12 min. kol skritinėliai pagels. Iškepusius tuoj plačiu peiliu pakelti ir uždėti ant apverstos stiklinės ar kavos puodelio. Atvėsinti ir susiformavuse tulpe nuimti. Tiekti: ant lėkštės vidurio uždėti tulpę ir į ją įdėti ledų. Vietoj ledų tinka
pudingas arba plakta grietinėlė. Skanaus!
|
|
|
|
|