Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Luokės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
M. Daukšos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
M. Dobužinskio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
M. Eimaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
M. Gimbutienės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: ~ 1,5 kg miltų 3 kiaušiniai 250 g grietinės 250 g sviesto 0,5 l uogienės 2 šaukštai cukraus arbatinis šaukštelis sodos
Gaminimas: Sodą suberti į grietinę, kiaušinius
suplakti su cukrumi, bei grietine, supilti garuose tirpintą sviestą ir išmaišyti. Supilti maždaug 1 kg miltų ir minkyti rankomis. Jei masė limpa prie rankų - dar reikia miltų. Kai tešla jau nelimpa prie rankų, reikia ją dar paminkyti ir dėti bent valandai į šaldytuvą. Po to tešlą perskirti į 2
dalis. Vieną gabalą tarkuoti į skardą, pateptą taukais, pertepti uogiene ir vėl burokine tarka užtarkuoti tešlos. Skanesnis šis pyragas iškeptas kaimo krosnyje.
|
|
|
|
|