Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
280 g kvietinių miltų
130 g cukraus
100 ml pieno
1 kiaušinis
75 g margarino VILNIUS kepiniams
7 g kepimo miltelių
0,25 a.š. malto cinamono
Įdarui:
300 g vyšnių be kauliukų
50 migdolų
100 g rudojo cukraus
80 g kvietinių miltų
50 g margarino VILNIUS kepiniams


Gaminimas:
1. Migdolus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite keletui minučių.
2. Nusausinkite vandenį, nulupkite migdolų odeles ir juos sumalkite.
3. Ištirpinkite įdarui skirtą margariną virš mažos ugnies, atvėsinkite ir sudėkite miltus, sumaltus migdolus ir cukrų.
4. Gerai viską išmaišykite, tešlą susmulkinkite į trupinius ir įdėkite į šaldytuvą.
5. Ištirpinkite margariną, skirtą tešlai, virš mažos ugnies, atvėsinkite ir sumaišykite su pienu, išplaktu kiaušiniu, cukrumi, cinamonu, kepimo milteliais ir viską išminkykite.
6.Kepimo formą ištepti margarinu, sudėti tešlą, suberti vyšnias ir supilti atšalusius trupinius.
7. Kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai