Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
1 stiklinė pasukų
1 stiklinė cukraus
2,5 stiklinės miltų
3 kiaušiniai
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai sodos
0,5 stiklinės margarino VILNIUS kepiniams
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
Trupiniams:
100 g margarino VILNIUS kepiniams
0,5 stiklinės cukraus
1 stiklinė miltų
3 šaukštai avižų sėlenų
pienas
Įdarui:
rabarbarai
4 šaukšteliai cukraus


Gaminimas:
Rabarbarus nulupame ir supjaustome gabaliukais, užpilame cukrumi ir paliekame.
Pasigaminame trupinius. Sumaišome cukrų, miltus ir sėlenas. Pilame tirpintą margariną ir vėl maišome, jie trūkstą skysčių gauti vientisai masei, įpilkite šiek tiek pieno. Išminkytą tešlą dedame į plėvelę ir į šaldytuvą, ne trumpiau kaip pusei valandos.
Iš tešlai skirtų ingredientų užsiminkome tešlą Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Dedame margariną ir pasukas, išmaišome. Sijojame miltus, beriame kepimo miltelius ir sodą, vėl išmaišome. Tešlą iškočiojame ir dedame į kepimo indą, ištiestą kepimo popieriumi. Ant viršaus pilame įdarą. Užtarkuojame trupiniams skirtą tešlą.
Kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 – 35 minutes. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai