Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200-300 g kumpio
400 g cukinijų
300 g šparaginių pupelių
2 morkos
1 česnakas
1 svogūnas
bazilikas
mėsos prieskonių mišinys
pipirai (smulkinti)
raudonėlis
druska


Gaminimas:
Porcija dviems žmonėms:
Į puodą įpilame 400 ml vandens. Susmulkintą česnaką ir svogūnus suberiame į verdantį vandenį. Verdame 1-2 min. Tada sudedame mėsą. Pabarstome pipirais, mėsos prieskonių mišiniu, baziliku, raudonėliu bei druska. Verdame 5 min. Po to dedamos morkos ir cukinijos supjaustytos gabaliukais bei virtos šparaginės pupelės. Viskas troškinama apie 20 min.
Troškinį galima patiekti su šviežiomis salotomis ir bulvėmis.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai