Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Trako g., Tiltagalių k., Panevėžio r. sav.,
Žalioji g., Tiltagalių k., Panevėžio r. sav.,
Ąžuolų g., Trakiškio k., Panevėžio r. sav.,
Biliūnų g., Trakiškio k., Panevėžio r. sav.,
Draugystės g., Trakiškio k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 stiklinė baltų pupelių 1 stiklinė raudonų pupelių 15 mažų svogūnų 2 morkos 300 g kiaulienos Druska, Juodieji pipirai Petražolės 2 šaukštai
grietinės Aliejus
Gaminimas: Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas
morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų. Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
|
|
|
|
|