Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miško g., Meškių k., Šiaulių r. sav.,
Neptūno g., Meškių k., Šiaulių r. sav.,
Plento g., Meškių k., Šiaulių r. sav.,
Pušyno g., Meškių k., Šiaulių r. sav.,
Rasos g., Meškių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 švieži arba šaldyti moliuskai su geldelėmis 230 g šviežios arba šaldytos žuvies filė (raudonasis ešerys, didžiadantė arba otas) 230 g šviežių arba šaldytų krevečių 0,5 puodelio supjaustytų
šviežių grybų 0,3 puodelio žalios arba raudonos paprikos, supjaustytos 0,25 puodelio svogūno, supjaustyto 2 skiltelės česnako, susmulkinto 1 šaukštas alyvų aliejaus 400 g konservuotų pomidorų, supjaustytų 2 šaukštai petražolių 0,3 puodelio sauso raudono arba balto vyno +
0,25 puodelio vandens 2 šaukštai pomidorų pastos 1 šaukštas citrinos sulčių 3 šaukšteliai šviežio baziliko ir raudonėlio (po 1,5 šaukštelio) prieskoniai: 1 šaukštelis cukraus, 0,25 šaukštelio druskos, 0,125 šaukštelio čili pipiro
Gaminimas: 1. Jei naudojate šaldytas
geldeles, atšildykite jas. Naudodami kietą šepetį gerai nuplaukite geldeles po tekančiu šaltu vandeniu. Į 8 puodelius vandens įdėkite 3 šaukštus druskos ir ją ištirpinkite. Sudėkite moliuskus; mirkykite 15 minučių. Nusausinkite ir perplaukite. Nupilkite vandenį. Pakartokite mirkymą, nusausinimą ir
perplovimą dar du kartus. 2. Jei naudojate šaldytus, dalinai atšildykite žuvį ir krevetes. Supjaustykite žuvį į 3 cm gabaliukus; atidėkite. Uždenkite ir padėkite žuvies gabaliukus ir krevetes į šaldytuvą, kol jų prireiks. 3. Dideliame inde karštame aliejuje kepkite grybus, papriką, svogūną
iki jie bus minkšti - bet neturi paruduoti. Sudėkite pomidorus su skysčiu, vyną, vandenį, petražoles, pomidorų pastą, citrinos sultis, baziliką, raudonėlį, cukrų, druską ir pipirus. Užvirkite; sumažinkite ugnį. Troškinkite uždengtame puode 20 minučių. 4. Sudėkite moliuskus, žuvies gabaliukus ir
krevetes. Troškinkite uždengtame puode 5-10 minučių arba kol moliuskai atsiveria, o žuvis lengvai skyla gabaliukais. Išmeskite neatsivėrusius moliuskus.
|
|
|
|
|