Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
laiško,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šventgirio g., Žygaičių mstl., Tauragės r. sav.,
Žygaičių g., Žygaičių mstl., Tauragės r. sav.,
A. Baranausko g., Telšių m., Telšių r. sav.,
A. Klemento g., Telšių m., Telšių r. sav.,
A. Kulviečio g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų veršienos kepenėlių, 1.5 šaukšto kvietinių miltų, 0.5 stiklinės grietinės, Tirpinti taukai (kiaulių) arba 0.5 stiklinės aliejaus, 4 svogūnai, 1.5 stiklinės pieno, truputį
druskos, juodųjų pipirų, cukraus, petražolių
Gaminimas: Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai
pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
|
|
|
|
|