Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g morkų
2 šaukštai sojų padažo
100 ml sauso balto vyno
2 šaukštai skysto medaus
2 šaukštai alyvuogių aliejaus arba saulėgrąžų aliejaus
300 g žaliųjų alyvuogių, be kauliukų
300 g juodųjų alyvuogių, be kauliukų


Gaminimas:
Morkas nuskusti ir supjaustyti 4-5 cm juostelėmis.
Įkaitinti aliejų ir 5 minutes pakepinti morkas. Tuomet supilti vyną ir troškinti, kol vynas išgaruos (apie 15 minučių).
Į keptuvę supilti sojos padažą ir medų, išmaišyti ir kepinti dar 10 minučių.
Tuomet sudėti griežinėliais supjaustytas alyvuoges ir pakepinti 1-2 minutes.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai