Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 gūželė pekino kopūsto
200-300 g krevečių
300 g pievagrybių
1 didelė morka
1 paprika (aš turėjau skirtingų splavų, po pusę)
1 šaukštas sojos padažo
Cukraus, druskos pagal skonį
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas sezamo sėklų


Gaminimas:
Grybus susmulkinti ir pakepinti sausoje keptuvėje 2-3 minutes.
Morką sutarkuoti, o papriką supjaustyti juostelėmis. Sudėkit į keptuvę grybus, papriką, įdėti prieskonių, įpilti 0,5 puodelio (apie 100 ml) vandens ar daržovių sultinio ir patroškinti, kol vanduo išgaruos.
Kitoje keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir pakepinti smulkiai supjaustytą pekino kopūstą ir krevetes 5 minutes.
Į keptuvę sudėti patroškintas daržoves ir įmaišyti sojos padažą.
Kai patieksite troškinį lėkštėje - apibarstykite sezamo sėklomis.
Skanių pietų :-)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai