Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ožkinių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ožkinių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ožkinių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ožkinių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ožkinių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 gūželė pekino kopūsto 200-300 g krevečių 300 g pievagrybių 1 didelė morka 1 paprika (aš turėjau skirtingų splavų, po pusę) 1 šaukštas sojos padažo Cukraus, druskos pagal skonį 2
šaukštai aliejaus 1 šaukštas sezamo sėklų
Gaminimas: Grybus susmulkinti ir pakepinti sausoje keptuvėje 2-3 minutes. Morką sutarkuoti, o papriką supjaustyti juostelėmis. Sudėkit į keptuvę grybus, papriką, įdėti prieskonių, įpilti 0,5 puodelio (apie 100 ml) vandens ar
daržovių sultinio ir patroškinti, kol vanduo išgaruos. Kitoje keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir pakepinti smulkiai supjaustytą pekino kopūstą ir krevetes 5 minutes. Į keptuvę sudėti patroškintas daržoves ir įmaišyti sojos padažą. Kai patieksite troškinį lėkštėje -
apibarstykite sezamo sėklomis. Skanių pietų :-)
|
|
|
|
|