Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g ryžių
1 svogūnas
0,5 l sultinio
150 g parmezano sūrio
1 sauja pievagrybių
5 pomidorai


Gaminimas:
Smulkiai supjaustyti svogūnai truputį pakepinami su šaukštu sviesto. Po to į juos suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Visą laiką maišant, produktai dar pakepinami, kol svogūnai tampa permatomi.
Tada įpilama mėsos sultinio, įberiama druskos bei pipirų ir troškinama, kol ryžiai pasidaro birūs.
Su likusiu sviestu išlydoma pusė porcijos sūrio. Dubuo ištepamas sviestu, išbarstomas sūriu, ant jo dugno sudedami supjaustyti troškinti pomidorai bei pievagrybiai, sukrečiami ryžiai, ir viskas sumaišoma.
Taip pat galima dėti morkų, žaliųjų žirnelių ar kitų daržovių. Paruoštas valgis išverčiamas į didelį pašildytą dubenį ir apibarstomas likusiu sūriu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai