Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 viščiukas (apie 1 kg)
1 a. š. druskos
 0,5 a. š. baltųjų pipirų
1 svogūnas
1 obuolys
2 v. š. sviesto
200 ml sauso baltojo vyno
1 poras
200 g vynuogių
2 v. š. graikinių riešutų
4 v. š. grietinės


Gaminimas:
Viščiuką supjaustyti į gabaliukus. Kiekvieną gabaliuką apibarstyti druska ir pipirais. Nuluptą svogūną ir obuolį supjaustyti smulkiais kubeliais.
Sviestą ištirpinti gilioje keptuvėje ir 5 minutes pakepinti paukštienos gabaliukus. Suberti svogūnus bei obuolius ir minutę pakepinti kartu su vištiena. Užpilti vynu ir troškinti uždengtame puode.
Nuvalytą baltąjį poro dalį supjaustyti griežinėliais, nuplauti, nuvarvinti sietelyje. Vynuoges pepjauti pusiau ir išskobti sėklas. Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos vynuoges ir pori griežinėlius suberti į troškintuvą.
Į troškinimo sultis suberti nesmulkiai sukapotus grakinius riešutus ir sukrėsti grietinę, šiek tiek pavirinti, ir patiekti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai