Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g bulvių
500 g žuvies filė (tinka bet kokia)
1 svogūnas
70 g feta sūrio
Druskos, pipirų, mairūno pagal skonį
300 ml grietinėlės
200 ml vandens
10 ml augalinio aliejaus
150 g vyšninių pomidorų


Gaminimas:
Supjaustyti bulves ir žuvies filė vidutinio dydžio gabaliukais.
Susmulkinti svogūną, feta sūrį.
Įkaitini aliejų ir pakepinti svogūną.
Į puodą ar gilią keptuvę sudėti bulves, žuvį, svogūną, įmaišyti prieskonių ir užpilti vandeniu.
Kaitinti ant vidutinio kaitrumo ugnies 15 minučių nuo vandens užvirimo. Supilt grietinėlę ir kaitinti dar 10 minučių. Baigiant troškintis sudedame feta sūrio gabaliukus.
Su žuvimi ir bulvėmis labai tinka pomidorai. Skanaus :)
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai