Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 gr vištienos filė
400 gr įvairių šaldytų daržovių
Paukštienos prieskonių
Pipirų
4 šaukštai aliejaus
Druskos


Gaminimas:
Vištienos filė supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais, pabarstome paukštienos prieskoniais ir dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų. Pakepame kol gabalėliai apskrus iš visų pusių. Tuomet į keptuvę suverčiame šaldytas daržoves (neatšildytas). Pabarstome druska ir pipirais (jei šaldytos daržovės be prieskonių). Viską troškiname neuždengtoje keptuvėje apie 10 minučių kartais pamaišydami. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 višta
2 aitriosios paprikos;
2 skiltelės česnako;
50 g sviesto;
3 saujos baltų pupelių;
1/3 saliero stiebų;
1 svogūnas;
2 morkos;
250 ml pomidorų padažo;
1,5 litro daržovių sultinio;
kelios šakelės petražolių;
1 šaukštas čiobrelių.

Gaminimas:
Vištieną nuplauname ir supjaustome nemažais gabaliukais. Morkas sutarkuojame, svogūnus supjaustome kubeliais ir smulkiai supjaustome česnakus. Viską pakepiname ant sviesto nemažame puode. Tuomet pilame karštą daržovių sultinį ir uždengus puodą troškiname apie 1 val, kol nemažai nugaruoja skystimo, tuomet dedame pupeles, griežinėliais pjaustytus saliero stiebus ir aitriąsias paprikas. Dar troškiname apie 30 minučių, tuomet dedame pomidorų padažą, smulkintas petražoles ir čiobrelius. Troškiname, kol mėsa ir daržovės galutinai suminkštės ir išgaraus skystis. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g vištienos filė
400 g bulvių
200 g pomidorų
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
2 svogūnai
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai kapotų petražolių
Malti juodieji pipirai (žiupsnelis)
Druska


Gaminimas:
Vištienos filė nuplauti, supjaustyti porcijomis ir pasūdyti. Bulves nuskusti, svogūnus nulupti. Visas daržoves nuplauti. Bulves ir pomidorus padalinti kubeliais, o svogūnus – žiedeliais. Vištienos gabaliukus berti į karštą aliejų ir 2-3 minutes čirškinti. Tada dėti bulvių ir pomidorų kubelius, svogūnų žiedelius. Pipirinti, sūdyti ir išmaišyti. Pilti tiek verdančio vandens, kad apsemtų mėsą su daržovėmis. Užvirus, sukrėsti sultinį. Uždengus troškinti, kol suminkštės. Pabaigoje apibarstyti petražolėmis. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai