Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Triušis
2 morkos
2 svogūnai
2 česnako skiltelės
200 g grietinės
Prieskonių

Gaminimas:
Triušį sukapoti gabalais, apibarstyti druska ir prieskoniais, apvolioti miltuose ir pakepinti keptuvėje su sviestu. Sudėti į puodą. Keptuvėje pakepinti morkas su  supjaustytomis česnako skiltelėmis, taip pat sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus ir viską truputį pakepinus sudėti į puodą.Užpilti vandeniu, įdėti baziliko, petražolių ir troškinti. Baigiant troškinti, įdėti grietinę. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 triušių kojų
500 g grietinėlės
1,5 l vandens
1vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
3 v. š. acto
5 skiltelės česnako
100 g sviesto
2 svogūnai
prieskoniai triušienai
paprikos milteliai
druska
malti juodieji pipirai
 


Gaminimas:
Į vandenį supilkite actą ir gautame mišinyje maždaug 3 valandoms pamerkite triušių kojas.
Pamirkytas kojas nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įtrinkite prieskoniais bei išspaustu česnaku ir palikite bent 1 valandai pasimarinuoti.
Triušienai išsimarinavus ištirpinkite keptuvėje sviestą ir apkepinkite triušių kojas bei susmulkintus svogūnus.
Tuomet viską sudėkite į puodą, supilkite grietinėlę, pagardinkite prieskoniais, sudėkite knorr sultinį ir troškinkite apie 40-50 min.
Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai