Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laidagalvių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Laimos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Laisvės pr., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Laiškiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalos Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g rūkytos kiaulienos 2 stiklinės žirnių 1 svogūnas 1 morka 1 petražolių šaknies
Gaminimas: Žirnius užpilame vandeniu ir išbrinkiname. Į puodą dedame stambiai
supjaustytą morką, mėsą, ketvirčiais supjaustytą svogūną, suberiame žirnius, įdedame petražolių šaknies ir užpilame tiek vandens, kad jis vos semtų žirnius. Troškiname ant silpnos ugnies. Patiekiame karštą, kartu su žirniais. Puošiame porais arba kitokiais žalumynais.
|
|
|
|
|