Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mėtų 2-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 3-ioji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 4-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 5-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 6-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 burokėliai 200 g raugintų kopūstų 100 g marinuotų grybų 1 svogūnas Aliejaus (truputį)
Gaminimas: Grybus nusunkti, išvirti ir supjaustyti. Svogūną susmulkinti ir su grybais
pakepinti aliejuje. Burokėlius supjaustyti šiaudeliais. Į troškintuvą dėti sluoksniais: burokėlius, kopūstus, keptus gybus su svogūnais, vėl burokėlius ir t.t. Pilti vandens, kad daržovės būtų vos vos apsemtos. Puodą uždengti ir troškinti ant nekaitrios ugnies 20-30 minučių. Žiūrėti, kad neapsviltų,
jei reikia, pilti dar vandens. Ši troškinta mišrainė bus skani ir karšta su bulvėmis ir atšalusi su žuvimis ar silke. Skanaus!
|
|
|
|
|