Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aronijų g., Žiežmarių m., Kaišiadorių r. sav.,
Beržų g., Žiežmarių m., Kaišiadorių r. sav.,
Gėlių g., Žiežmarių m., Kaišiadorių r. sav.,
J. Gagarino g., Žiežmarių m., Kaišiadorių r. sav.,
Jazminų g., Žiežmarių m., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 burokėliai 200 g raugintų kopūstų 100 g marinuotų grybų 1 svogūnas Aliejaus (truputį)
Gaminimas: Grybus nusunkti, išvirti ir supjaustyti. Svogūną susmulkinti ir su grybais
pakepinti aliejuje. Burokėlius supjaustyti šiaudeliais. Į troškintuvą dėti sluoksniais: burokėlius, kopūstus, keptus gybus su svogūnais, vėl burokėlius ir t.t. Pilti vandens, kad daržovės būtų vos vos apsemtos. Puodą uždengti ir troškinti ant nekaitrios ugnies 20-30 minučių. Žiūrėti, kad neapsviltų,
jei reikia, pilti dar vandens. Ši troškinta mišrainė bus skani ir karšta su bulvėmis ir atšalusi su žuvimis ar silke. Skanaus!
|
|
|
|
|