Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 asmenims
500 kg. kiaulienos kumpio
150 g. pievagrybių
2 svogūnų
1 mėlynojo svogūno
3 skiltelių česnako
3 kvapniųjų pipirų
3 kadagio uogų
2 lauro lapų
1 a. šaukštelio džiovinto čiobrelio
350 ml. raudono vyno
3 v. šaukštų aliejaus
200 ml. vandens
1 a. šaukštelio bulvių krakmolo
1 a. šaukštelio miltų
druskos, pipirų


Gaminimas:
Kiaulieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.
Svogūnus supjaustykite stambesniais kubeliais bei pakepinkite kelias minutes ant aliejaus. Vėliau sudėkite pjaustytą kiaulieną, į keturias dalis perpjautus pievagrybius bei česnako skilteles. Pakepinkite kol mėsa apkeps iš visų pusių. Tada sudėkite lauro lapus, čiobrelį, kvapniuosius pipirus, kadagio uogas, supilkite vyną bei šiek tiek vandens, sumažinkite ugnį bei troškinkite ant silpnos ugnies apie 40 min. kol kiauliena bus minkštutė ir trapi.
Pusei stiklinės vandens išmaišykite miltus bei krakmolą, maišydami supilkite ant mėsos, taip gausite gardų padažą. Įberkite druskos bei pipirų pagal skonį. Dar pakaitinkite kelias minutes ir galite patiekti su bulvių koše arba bulvinėm bandelėm.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai