Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1,5 kg triušienos
2 dideli svogūnai
0,5 balto sauso vyno
1 stilklinė granatų sulčių
1 citrinos sultys
2-3 šaukštai aliejaus
Druskos, pipirų
Prieskonių (mėgstami)


Gaminimas:
Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais.
Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite į mėsą. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai.
Kepkite kepsninėje.
Skanaus!
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai