Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Prienų m., Prienų r. sav.,
M. Valančiaus g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Maironio g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Malūnininkų g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Medelyno g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg triušienos 100 g morkų 100 g svogūnų 200 g žalių žirnelių 20 g česnakų 50 g alyvuogių aliejaus 10 g Provanso prieskonių žiupsnelis juodųjų
pipirų
Gaminimas: Triušieną supjaustykite į gabalus, pasūdykite, papipirinkite. Į puodą supilkite alyvų aliejų , susmulkintus svogūnus, žirnelius, neluptas česnakų skilteles ir triušienos gabalus. Apibarstykite provanso prieskoniais, pašlakstykite aliejumi. Įpilkite vandens ir
troškinkite. Mėsą retkarčiais galite apversti. Troškinkite apie 50 min. Galite šonuose išdėlioti ir kartu troškinti bulves.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar
varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|