Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g pievagrybių
0,5 susmulkinto svogūno
50 g sviesto
Bouguet garni žolelės
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
400 ml vandens
25 g miltų
500 ml pieno
Druska ir juodieji pipirai


Gaminimas:
Pievagrybius supjaustyti riekelėmis, 6-8 riekeles palikti papuošimui (pavirti piene kelias minutes). 25 g svieste pakepti svogūnus, sudėti grybus, bouguet garni, užpilti sultiniu ir virti 25 minutes. Kai suminkštės, sriubą smulkintuvu sutrinti. Likusį sviestą ištirpinti, apkepti jame miltus, supilti maišant pieną. Sudėti trintus grybus, užvirti ir pavirti 5 minutes. Pagardinti druska bei juodaisiais pipirais. Supilti į dubenėlius ir papuošti pievagrybių griežinėliais. Tiekiant galima pabarstyti skrudintos duonos kubeliais. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai