Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
30 g džiovintų baravykų
1 valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus
600 g pievagrybių
2 skiltelės česnakų
1 didelis svogūnas
2 valgomi šaukštai sviesto
1 sauja šviežių čiobrelių
1 žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų
1 litras daržovių sultinio
2 valgomi šaukštai maskarponės sūrio
4 grižinėliai šoninės


Gaminimas:
Džiovintus baravykus užpyliau verdančiu vandeniu ir pamirkiau pusvalandį.
Keptuvėje įkaitinau sviestą, subėriau smulkintus česnakus ir svogūną. Šiems pakepus, subėriau griežinėliais supjaustytus pievagrybius (saują grybų atidėjau į šalį), kepiau kol grybai paleido savo sultis.
Sudėjau išmirkytus grybus. Dar pakepiau 5 minutes.
Į puodą supyliau sultinį, vandenį, kuriame mirko baravykai ir sukrėčiau visą keptuvės turinį. Palikau virti ant silpnos ugnies 20 minučių.
Įšvirusią sriubą smulkiai sutryniau maisto trintuvu.
Įmaišiau maskarponės sūrį, pipirus, čiobrelių lapus (kotelių nedėkite) bei druską pagal skonį.
Keptuvėje pakaitinau aliejų, pakepiau likusius pievagrybius ir juostelėmis smulkintą šoninę.
Sriubą supyliau į dubenėlius kartu su pievagrybiais ir kepta šonine.
SKANAUS!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai