Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dabartis, si diena,
Dagtinis sautuvas, israstas XIV amziuje; vienas pirmuju rankiniu saunamuju ginklu,
Daiginti grudai alui daryti,
Daiktai ir medziagos, netinkami vartoti, bet tinkami perdirbti,
Daiktas kalveje, ant kurio kalama gelezis,
Gausantės g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Gedimino g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Gegužinės g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Gėlių g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Giraitės g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 750 g trešnių 1 - 2 cinamono lazdelės 1 citrinos žievelės 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1 - 2 šaukštai krakmolo 0,5 stiklinės cukraus 5 stiklinės
vandens
Gaminimas: Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vandens, įdedame cinamono lazdelę, citrinos žievelę, užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 10 min. Po to suberiame paruoštas trešnes, truputį paverdame, išimame cinamono
lazdelę ir citrinos žievelę. Vyne ištirpiname krakmolą ir supilame į sriubą. Keletą minučių paverdame. Sriubą tiekiame karštą. Pastabos: raudonas vynas gali būti desertinis, tada cukraus dedame mažiau (pagal skonį).
|
|
|
|
|