Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
750 g trešnių
1 - 2 cinamono lazdelės
1 citrinos žievelės
1 stiklinė sauso raudonojo vyno
1 - 2 šaukštai krakmolo
0,5 stiklinės cukraus
5 stiklinės vandens


Gaminimas:
Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus.
Į puodą įpilame 5 stiklines vandens, įdedame cinamono lazdelę, citrinos žievelę, užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 10 min.
Po to suberiame paruoštas trešnes, truputį paverdame, išimame cinamono lazdelę ir citrinos žievelę.
Vyne ištirpiname krakmolą ir supilame į sriubą. Keletą minučių paverdame.
Sriubą tiekiame karštą.
Pastabos: raudonas vynas gali būti desertinis, tada cukraus dedame mažiau (pagal skonį).
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai