Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg paukštienos file
1 česnako galvutė
santa marijos prieskoniai paukštienai
2 valgomi šaukštai miltų
2 valgomi šaukštai krakmolo
aliejus kepimui
Padažui:

3 valgomi šaukštai aliejaus
2 valgomi šaukštai sezamo
2 valgomi šaukštai medaus
2 valgomi šaukštai tamsaus sojos padažo
2 valgomi šaukštai citrinos sulčių

Garnyrui:

Ryžiai


Gaminimas:
Paukštienos file supjaustyti gabaliukais apibarstyti smulkintu česnaku ir prieskoniais ir palaikyti vieną valandą. Po to sudėti viską į maišelį ir pridėti miltų ir krakmolo ir viską supurtyti, kad apliptų pakankamai gerai paukštienos gabaliukai. Įkaitinti puodą kuriame virsite paukštienos gabaliukus su aliejumi, puodą pripilti puse butelio liejaus. Įkaitusiame aliejuje dėti po kelis gabaliukus ir virti, kol gražiai apskrus, kol taps aukso spalvos. Tada išgriebti nuvarvinti ant sietelio.
Padažą paruošti iš ingredientų ir į jį sudėti virtus traškius paukštienos gabaliukus.
Ryžius išvirti psūdytame vandenyje ir patiekti su traškiais paukštienos gabaliukais ir kinietišku saldžiarūgščiu padažu.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai