Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 morkos
1/8 l mėsos sultinio
250 g varškės
200 g lydyto sūrio
1/8 l grietinės
1 svogūnas
po 2 šaukštus kapotų krapų,
svogūnų laiškų bei petražolių
1 šaukštas citrinos sulčių
druskos ir pipirų
120 g traškučių (sausainiai)

Gaminimas:
Nuluptas ir nuplautas morkas virti sultinyje 20 minučių., kol sumunkštės. Varškę, lydytą sūrį ir grietinę išsukti iki vienalytės masės.
Nuluptą svogūną sutarkuoti. Krapus, petražoles ir svogūnų laiškus sumaišyti su citrinų sultimis, sūrio mase bei svogūnu. Paskaninti druska ir pipirais. Aptepą sukrėsti į konditerinį maišelį ir atšaldyti.
Morkas supjaustyti plonais griežinėliais. Traškučius išdėlioti lėkštėje.
Aptepą ant traškučių išspausti tik prieš patiekiant. Papuošti morkomis, petražolių šakelėmis bei pikantišk? skonio konservuotomis paprikomis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai