Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
400 g mažų cukinijų
200 g džiūvėsėlių
250 g kieto sūrio
šlakelis grietinėlės
druska
malti baltieji pipirai
papriko milteliai
malti čili prieskoniai
maltas bazilikas
 
Gaminimas:
Visus prieskonius ir prieskonines žoleles sumaišykite su tarkuotu sūriu bei džiūvėsėliais.
Mažas cukinijas (turi dar nebūti sėklų) supjaustykite plonais griežinėliais.
Griežinėlius pamirkykite grietinėlėje, pavoliokite džiūvėsėlių, sūrio bei prieskonių mišinyje ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos.
Kepkite apie 15-20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Labai skanūs greitai pagaminami traškučiai.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai